Κατασκευασμένο σε ένα από τα πιο όμορφα ορεινά σημεία το ξενοδοχείο Δρυμώνας στην Αιτωλοακαρνανία στον Δήμο Θέρμου προσφέρει την δυνατότητα στους επισκέπτες να ασχοληθούν με πολλές δραστηριότητες. Ενδεικτικά αναφέρουμε περιπάτους, πεζοπορίες, ορειβασία, κυνήγι, άθληση, off road διαδρομές, και πολλά αλλά.
Καθημερινά εξελισσόμαστε και αναπτύσσουμε νέους τρόπους ώστε η διαμονή σας στο ξενοδοχείο δρυμώνας να σας μείνει αξέχαστη. Το ξενοδοχείο μας διαθέτει οδηγό ο οποίος μπορεί να σας ξεναγήσει σε όλα τα μαγευτικά μονοπάτια. Με ορμητήριο το ξενoδοχείο μας μπορείτε:

  • Να κάνετε περιπάτους, πεζοπορία και να θαυμάσετε την υπέροχη αλπική φύση που μας περιβάλλει.
  • Να ασκηθείτε με το mountain bike σας. Ολόγυρα στο ξενοδοχείο υπάρχουν πολλοί βατοί χωματόδρομοι για να τους δοκιμάσετε.
  • Αν διαθέτετε τζιπ ή όχημα που μπορεί να κινηθεί σε off road διαδρομές, μπορείτε να διασχίσετε τα χωριά Αγία Τριάδα, Άνω Δρυμώνας, Νεροσύρτης,  Χαλίκι, Λαδικού, και μέσα από μια καταπληκτικής ομορφιάς διαδρομή στην τοποθεσία Αγία Παρασκευή, να φτάσετε στην Ευρυτανία.
  • Να επισκεφθείτε το χωριό Χάνι Μπανιά, εάν σας ενθουσιάζουν τα αθλήματα στο ποτάμι, καθώς εκεί θα βρείτε τις σχετικές υποδομές, όπως το διεθνές προπονητικό κέντρο κανό-καγιάκ.