Παρακαλούμε για όποια κράτηση, απορία είτε ερώτηση επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της αντίστοιχης φόρμας ή μέσω τηλεφώνου.

Οι τιμές μας
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μάθατε τις τιμές των δωματίων παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφώνου, δίνοντας όνομα, επώνυμο, ημέρες διαμονής και ημερομηνία άφιξης. θα εξετάσουμε άμεσα το αίτημα σας και θα σας ενημερώσουμε για τα παραπάνω. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας.

Check In – Check Out
Η Ώρα Check in είναι στις 2μμ. Εάν φτάσετε νωρίτερα και το δωμάτιό σας δεν είναι έτοιμο, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν οποιαδήποτε από τις παροχές μας και μπορούμε να αποθηκεύσουμε τις αποσκευές σας. Την ημέρα της αναχώρησής σας παρακαλούμε την αποχώρηση σας από το δωμάτιο έως της 12 μεσημέρι. Αν θέλετε να κρατήσετε το δωμάτιό σας για περισσότερο (μέχρι τις 6μμ) τότε ισχύει μια χρέωση 50% της τιμής.

Πολιτική κρατήσεων
Για κρατήσεις μια προκαταβολή της τάξης του 25% του συνολικού ποσού είναι απαραίτητο να κατατεθεί στους λογαριασμούς μας. Αν για οποιοδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την κράτησή σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Στην περίπτωση που ακυρώσετε την κράτησή σας μέσα σε 21 μέρες πριν την άφιξή σας τότε θα πάρετε πίσω όλη την προκαταβολή σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση το Ξενοδοχείο θα κρατήσει την προκαταβολή.

Στοιχεία επικοινωνίας
Mob.: 697 22 51 320